Tarieven

Bij ons krijg je altijd...

1 %
Inzet
1 %
Waarde

Investeringen

Wij noemen onze tarieven investeringen, omdat de kosten voor scriptiebegeleiding zich gelukkig terugverdienen. Wanneer je namelijk sneller afstudeert, bespaar je niet alleen extra studiekosten en collegegeld, maar kun je ook eerder beginnen met werken en een salaris ontvangen. Bovendien kun je met een mooi scriptiecijfer op je CV jezelf onderscheiden van anderen op de arbeidsmarkt.

Betaalbaar voor de student

De begeleiding van ScriptieGeslaagd concurreert niet alleen in kwaliteit met andere scriptiebureaus, maar ook in de betaalbaarheid. ScriptieGeslaagd biedt losse uren en verschillende soorten pakketten, afhankelijk van de behoefte van de student. Hoe meer uren begeleiding je afneemt, hoe lager de kosten per uur worden.

BEGELEIDING ONLINE OF FYSIEK

Bij ScriptieGeslaagd kun je én online én fysiek begeleid worden. In tegenstelling tot andere scriptiebureaus hanteren wij voor fysieke begeleiding dezelfde tarieven als online begeleiding.

vriendenkorting

Bij aanbrenging van een nieuwe klant bij ScriptieGeslaagd ontvangen zowel jij als je vriend één uur gratis begeleiding. De vriendenkorting is slechts bij pakketafname van toepassing.

De betalingswijze

De betaling van de investeringen geschiedt vooraf (zie Werkwijze). Betalen in termijnen is mogelijk. Omdat Scriptiebegeleiding is vrijgesteld van BTW, betaal je geen BTW voor onze diensten. Bovendien zijn de kosten die je zal maken fiscaal aftrekbaar als studiekosten, afhankelijk van jouw situatie. Informeer hiernaar bij de Belastingdienst.

WAARVOOR KAN IK MIJN UREN INZETTEN?

De ingekochte uren bij ScriptieGeslaagd kun je behalve voor je scriptie ook inzetten voor feedback op andere soorten teksten, zoals papers, werkstukken, presentaties, sollicitatiebrieven, motivatiebrieven e.d. Eventueel resterende uren bij pakketafname kun je bijvoorbeeld op deze manier goed benutten.

Losse uren

Pakket 1

Pakket 2

Pakket 3

Pakket 4

Welk pakket moet ik kiezen?

We begrijpen heel goed dat het voor de student niet altijd even duidelijk is hoeveel uur begeleiding hij of zij nodig heeft. Daarom hebben we hieronder voor elke investering een korte beschrijving toegevoegd. Zo hopen we dat iedereen de investering kiest die het beste past bij zijn of haar behoefte. Let wel op dat deze beschrijvingen niet altijd opgaan. Een tekst die meer fouten bevat vereist eenmaal meer nakijkwerk en dus meer uren dan een beter geschreven tekst van dezelfde lengte. Hieronder hebben we voor jou bij elke investering aangegeven wanneer deze het beste kan worden gekozen. 

Losse uren
Wanneer je slechts een aantal pagina’s wil laten nakijken op taal, structuur en samenhang, is de meest voordelige optie om losse uren af te nemen.

Pakket 1: 5+ uur
Wanneer je behalve taal, structuur en samenhang ook inhoudelijke feedback wil ontvangen, dan is pakket 1 geschikt voor een tekst van een aantal pagina’s.

Pakket 2: 10+ uur
Bestaat jouw tekst uit meer dan een aantal pagina’s, maar minder dan 15? En wil je grondige feedback op inhoud, taal, structuur en samenhang? Dan is pakket 2 vaak voldoende. 

Pakket 3: 20+ uur
Dit pakket wordt vaak gekozen wanneer volledige en uitgebreide begeleiding is gewenst voor een tekst van meer dan 15 pagina’s. Hierbij is er ook voldoende ruimte voor controle van hoe de eerder gegeven feedback is verwerkt door de student. 

Pakket 4: 30+ uur
Voor studenten die niet weten waar ze moeten beginnen, hoe ze hun tekst moeten structureren en nog veel moeten doen, biedt pakket 4 een oplossing voor uitgebreide begeleiding van begin tot eind van de scriptie.